Smurfen - De kleutersmurfen, (DVD)

€ 10,00
Inclusief btw
SMURFEN, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

- De Kleutersmurfen:
Grote Smurf stuurt Natuur Smurf, Driftige en Rustige met een zandloper naar Vadertje Tijd. Als ze daar komen, stappen ze alle drie in een klok waarvan de wijzers achteruit lopen. Ze gaan zo terug in de tijd en komen uit de klok als jonge Smurfjes. Vadertje Tijd kan hen niet helpen om terug ouder te worden. Ze moeten dus voortaan door het leven als kleutersmurfen.

- Een Wandeling Met Smurfin:
Smurfin gaat met de kleutersmurfen en Puppy wandelen in het bos. Puppy loopt te ver vooruit en wanneer ze hem achterna gaan komen ze terecht in het land van de wrattenmonsters. Koning Blaaskaak neemt hen gevangen en stopt hen in een luchtbel. Ze worden verlost door enkele rebelse wrattenmonsters en kunnen ontsnappen op de rug van Puppy.

- De Klikkende Smurfen:
Brilsmurf heeft er genoeg van dat Sassette en de Smurfjes hem steeds verklikken. Hij betovert hen met een spreuk uit Grote Smurf’s toverboek en telkens wanneer ze hem nu gaan verklikken zal hun staart langer worden. Hij heeft er wel niet aan gedacht dat Gargamel hen nu heel makkelijk kan pakken bij hun staart.

- Het Meest Onsmurfige Spel:
Om de waarde van zijn “Overleven in de wildernis”-boek te bewijzen, neemt Brilsmurf de Smurfjes mee naar het moeras. Maar dankzij zijn “goede” raad, raken ze helemaal de weg kwijt en worden ze gevangen door Koning Blaaskaak. Blaaskaak is in een speelse bui en laat hen lopen en organiseert een jacht op hen. Brilsmurf gelooft nog steeds dat hij een goede leider is en hen kan redden �

- Tijd Te Kort:
Geen enkele Smurf heeft tijd om met de kleuters te spelen. Ze besluiten dan maar om op bezoek te gaan bij Vader Tijd en ze komen terecht op de rivier van de tijd, een grote rivier die statig stroomt en alle tijd van de wereld bevat. Maar dan gebeurt een ongeluk �
PX5412012167421

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/07/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
70
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product