Smurfen - Dol op babysmurf, (DVD)

€ 10,00
Inclusief btw
SMURFEN, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

- Eens met blauwe maan:
Volgens de legende wordt er eens met blauwe maan een babysmurf in smurfendorp bezorgd. Iedereen is meteen dol op Babysmurf. Er is echter een vergissing gebeurd en de ooievaar komt Babysmurf terug ophalen. Maar Smurfin en Moppersmurf houden zoveel van Babysmurf dat hij uiteindelijk toch mag blijven in het smurfendorp.

- Babysmurf is weg:
Twee stropers kidnappen Babysmurf. Ze denken dat hij een kabouter is en proberen te weten te komen waar zijn pot met goud verstopt is. Grote Smurf roept alle Smurfen bijeen om de bandieten aan te vallen. Ze bekogelen de kidnappers met smurfbessentaarten en zo kan Babysmurf ontsnappen.

- Een dier voor Babysmurf:
Er wordt een prijs uitgereikt aan de Smurf met het leukste huisdier. Babysmurf komt aanzetten met een raar maar lief en mooi diertje, waar iedereen onmiddelijk gek op is. Niemand weet echter dat het diertje werd gemaakt door Gargamel om de Smurfen te vernietigen!

- Een circus voor babysmurf:
Het toeval wil dat Babysmurf een olifant in het bos ontmoet, net op het moment dat de Smurfen op het punt staan een circus te organiseren. Babysmurf zal dolle pret beleven!
PX5412012167391

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/07/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product