Pocahontas

€ 16,79
Inclusief btw
ANIMATION, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Op een dag ziet het indianenmeisje Pocahontas blanke kolonisten aan land komen. Deze Disney Princess is erg nieuwsgierig en als ze John Smith ontmoet, de leider van de groep mannen, wordt ze verliefd op deze aardige kapitein. De moedige prinses redt zelfs zijn leven en om de vrede tussen de indianen en de blanken te herstellen, trouwt ze met hem. Uiteindelijk neemt John Smith Pocahontas mee naar Engeland, waar ze vele avonturen beleven.

Let op: Disney geeft aan dat deze uitgave een negatieve weergave en/of een verkeerde behandeling van mensen of culturen bevat. Deze stereotyperingen waren bij het uitbrengen van deze uitgave al fout en zijn dat nu nog steeds. Disney kiest er bewust voor om deze uitgave wel verkrijgbaar te houden, zodat het kans biedt om een dialoog te openen over de geschiedenis die ons allen raakt.
PX8711875928628

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Eric Goldberg,   Mike Gabriel  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
WALT DISNEY  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
18/11/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
78
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Billy Connolly
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
Een kijkje achter de schermen: Character ontwerp, de musiek, storyboard vs film, oorspronkelijke verhaallijn, toegevoegde scène "If I never knew you"
Nieuw product