Toy Story 3

€ 19,19
Inclusief btw
ANIMATION, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

De creatieve geesten achter Disney Pixar's baanbrekende animatie-kassuccessen nodigen je weer uit in de speelgoedkist voor een hartverwarmende en hilarische
filmervaring die je nooit zult vergeten. In Toy Story 3 keren Woody, Buzz Lightyear en de rest van de Toy Story bende terug voor een gloednieuw avontuur, samen met een paar nieuwe gezichten - sommigen plastic, anderen pluizig - waaronder Barbie's wederhelft Ken, een toneelspelende egel genaamd Mr. Prikkels en een naar aardbeien geurende beer die Lotso Knuffelbeer heet. Het is "de grootste, beste en spannendste Toy Story van allemaal," prijst Scott Mantz van Access Hollywood.
Wanneer Andy zich voorbereidt om te gaan studeren, vragen Woody, Buzz, Jessie en de rest van Andy's trouwe speelgoed zich af wat er met hun zal gebeuren. Maar wanneer ze door een misverstand bij het kinderdagverblijf Sunnyside Daycare terechtkomen, ontmoeten ze een hoop nieuw speelgoed en komen er al snel achter dat hen een wild nieuw avontuur te wachten staat.

Deze Toy Story 3 Blu-ray + DVD combo zit boordevol extra bonusmateriaal, inclusief de korte Pixar-film Dag & Nacht, en gaat op naar de sterren... en daar voorbij!
PX8717418278694

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Lee Unkrich  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
PIXAR ANIMATION STUDIOS  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
18/11/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
102
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Stemacteur
(54)
Don Rickles
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
Achter de speelgoedkist
Nieuw product