Smurfen - Winterpret, (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
SMURFEN, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Tijdens de winter hebben de Smurfen het niet altijd even makkelijk. Wanneer Bolle Gijs hun voedselvoorraad voor de komende winter steelt, zorgen Brilsmurf en Grote Smurf voor een oplossing. En om de Smurfen van hun smurfmonia te genezen, moet Wandelsmurf op zoek gaan naar de heilzame smurfwortel. Ze hebben het soms ook ijzig koud, maar daarop vinden Mijnwerkerssmurf en Klungelsmurf wel een antwoord. Daarenboven steelt Chlorydis de zak van de kerstman en wordt de liefdevolle sfeer rond Kerstmis verstoord , en verlaat Knutselsmurf het dorp omdat hij altijd commentaar krijgt op zijn uitvindingen.
Maar samen komen ze deze winter ook weer heelhuids door.

- De Supersmurf: Bolle Gijs steelt de voedselvoorraad voor de komende winter van de Smurfen. Brilsmurf brouwt één van Grote Smurf’s magische drankjes om zo de hebzuchtige reus aan te pakken. De superformule werkt en Grote Smurf verwisselt ondertussen het voedsel met rotsblokken zonder dat Bolle Gijs het in de gaten heeft.

- Verkleumt en Versmurft: Koning Winter staat plots voor de deur. Bijna alle smurfen worden ziek en krijgen smurfmonia. Enkel de heilzame smurfwortel kan hen helpen, maar slaagt Wandelsmurf er in om deze te vinden zonder in de handen van Gargamel te vallen ?

- Reis naar het midden van de Smurf: Het is winter in het smurfendorp en de Smurfen hebben het ijzig koud. Klungelsmurf heeft een raar rotsblok gevonden en Mijnwerkersmurf is zeer enthousiast over de vondst. De andere Smurfen begrijpen niet waarom dit ene blok zoveel heisa teweegbrengt.

- De toverzak van de kerstman: De vreugde- en liefdevolle sfeer rond Kerstmis zijn niet besteed aan de boze tovenares Chlorydis. Zij besluit om de zak van de kerstman, vol met speelgoed voor de brave kinderen, te stelen. Ze weet echter niet dat Moppersmurf in de zak zit �

- Het is een smurfig leven: Knutselsmurf krijgt steeds commentaar als zijn uitvindingen het begeven en hij besluit het smurfendorp te verlaten. Maar wanneer Gargamel één van Knutsel’s afgedankte machines gebruikt om Smurfen te vangen, beseft hij dat hij zijn vrienden niet in de steek kan laten.
PX5412012168176

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/11/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
70
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product