Transformers prime - Seizoen 1, (DVD)

€ 16,16
Inclusief btw
TV SERIES, Nederlandse DVD's
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Hasbro Studios en uitvoerend producenten Alex Kurtzman, Robert Orci en Jeff Kline presenteren een gloednieuwe Transformers-tekenfilmserie. In deze visueel verbluffende computeranimatiereeks leveren Optimus Prime en zijn Autobots-team strijd tegen hun aartsvijanden: de Decepticons en hun inslechte leider Megatron.

- Volume 1: Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet en Bulkhead zetten andermaal hun beste “wieltjes” voor om strijd te leveren tegen Megatron. Door het verwerven van een zeldzaam element heeft de slechterik nu immers de macht over het leven zelf in handen. De Autobots zijn misschien met minder dan de Decepticons, maar ze putten kracht uit hun speciale band met drie menselijke vrienden.

- Volume 2: Omdat Megatron naar verluidt dood is, duidt Starscream zichzelf aan als de nieuwe Leider van de Decepticons. Tegelijkertijd stuiten de Autobots tijdens een missie in de Poolcirkel op een mysterieuze, neergestorte ruimtegondel.

- Volume 3: Terwijl hij onderzoek doet naar het wrak van een gecrasht ruimteschip van de Autobots, wordt Optimus Prime geïnfecteerd met een virus waardoor zijn leven aan een zijden draadje hangt. Om hem te redden, sluipen Acree en Bumblebee aan boord van de Nemesis, waar ze hopen een geneesmiddel te vinden, maar in plaats daarvan een onthutsende ontdekking doen.

- Volume 4: Bulkhead en Arcee gaan op verkenningsmissie om onderzoek te doen naar een bizar energiesignaal, maar krijgen al snel een aanvaring met Airachnid en Breakdown van de Decepticons.

- Volume 5: Deception-leider Megatron krijgt het element Dark Energon in handen en probeert dit krachtige wapen te doorgronden zodat hij het kan gebruiken!
Alleen de heldhaftige leider van de Autobots, Optimus Prime, kan zijn aartsvijand voor eens en altijd tegenhouden, koste wat het kost. Optimus Prime moet echter niet alleen strijden tegen Megatron, maar ook tegen een nog sterkere vijand – Unicron, die macht heeft om de hele mensheid uit te roeien.
PX5050582952704

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
PARAMOUNT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
08/10/2014
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product