Fievel 1 - 4

€ 25,10
Inclusief btw
ANIMATION, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

- Avontuur met een staartje: Deze hooggewaardeerde tekenfilm van regisseur Don Bluth en schrijver David Kirschner gaat over de spannende avonturen van een dapper muisje dat Fievel heet. Op zijn zeereis van Rusland naar het Amerika van rond de eeuwwisseling valt Fievel tijdens een zware storm overboord. Hij spoelt aan in de haven van New York en tijdens zijn spannende zoektocht naar zijn familie ontdekt hij de gevaren en wonderen van de Nieuwe Wereld. Een hartverwarmend animatie-avontuur voor de hele familie, met de stemmen van Dom DeLuise, Madeline Kahn en Christopher Plummer.

- In het wilde westen: In deze verrukkelijke tekenfilm van de legendarische cineast Steven Spielberg zien we de nieuwe avonturen van Fievel, het dappere jonge muisje dat zoveel harten veroverde in Fievels reis naar Amerika - Een avontuur met een staartje. Fievel wordt naar het Westen gelokt door de sluwe kat R.Waul. Samen met de beroemde sherrifond Wylie Burp verijdelt Fievel een sinister plan om de muizen van het Wilde Westen te verwerken tot... muizengehakt!

- De schat van Manhattan: In de historische smeltkroes van de 19-eeuwse stad New York werken Fievel en de familie Muiskovitz keihard om hun "Amerikaanse droom" waar te maken.
Maar als Fievel en zijn vriendjes een geheimzinnige schatkaart vinden, leidt die hen naar de geheime wereld van de Indiaanse muizen die onder de stad wonen en daar vindt hij iets wat veel meer waard is dan goud en juwelen! Deze lange avonturenfilm zit boordevol actie, humor, emotie en muziek met maar liefst drie fantastische nieuwe songs.

- Het mysterie van het nachtmonster: Berichten over een meedogenloos muis-etende monster houden de muizengemeenschap in Manhattan in hun greep en verstoren Fievel's slaap. Om zijn angst te overwinnen stuurt mama hem met Tanja mee. Zij werkt voor het muizendagblad 'De Knabbelaar'.
Daar ontmoet Fievel verslaggever Nellie Brie die ook heel nieuwsgierig is naar het geheimzinnige monster. Al gauw doorzoeken Fievel, Nellie en Tanja samen met hun vrienden Toni en Tijger, de straten, steegjes en ondergrondse gangen van New York. Tijdens een opwindende jacht volgen zij een spoor van aanwijzingen en onverwachte ontdekkingen. Uiteindelijk komen onze helden achter de waarheid. Zij vinden het vreselijke monster...
PX5050582952735

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
18/02/2021
Taal
(39)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product