Klokkenluider Van De Notre Dame

€ 16,79
Inclusief btw
(DVD), Hugo, Victor, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Een weergaloze animatiefilm vol muziek en vrolijkheid: Disney's Classic DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is een animatiewonder dat u telkens weer versteld zal doen staan! Hoog boven de stad Parijs in een spectaculaire klokkentoren, kijken de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo en zijn hilarische, waterspuwende kameraadjes naar het 'Zottenfestival' - het grootste feest van het jaar. Hoewel zijn meedogenloze en wrede beschermheer Frollo hem verboden heeft de klokkentoren te verlaten, stapt Quasimodo dapper een wereld in die hij nooit gekend heeft, maar waarvan hij altijd gedroomd heeft. Als hij vriend wordt van de beeldschone zigeunerin Esmeralda en haar vrolijke geit Djali, belandt Quasimodo in een wervelend avontuur vol actie, spanning en bijzondere verrassingen!
Het meesterwerk DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME, nu op DVD direct vanaf de digitale bron waardoor beeld en geluid van de allerbeste kwaliteit zijn.
DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is een genot om naar te luisteren en een wonder om te aanschouwen: Een betoverende film vol helden, boeven, humor, spanning en muziek... die ieders hart zal verwarmen!
PX8711875930461

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Gary Trousdale,   Kirk Wise  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
WALT DISNEY HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
21/10/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
87
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Hongaars,   Nederlands,   Pools,   Tsjechisch  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Charles Kimbrough
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product