Reddertjes In Kangoeroeland

€ 20,99
Inclusief btw
ANIMATION, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Zet je schrap voor een razendsnel, opwindend avontuur in het hart van Australi? in Disney's animatieklassieker DE REDDERTJES IN KANGOEROELAND! Diep in het uitgestrekte en onvoorspelbare binnenland van Australi? sluit de jonge Cody een ongelooflijke vriendschap met een grote adelaar. Als een meedogenloze stroper van plan is de adelaar te vangen, wil Cody daar een stokje voor steken door hem te beschermen. Hij weet dat hij dat niet alleen zal kunnen en vraagt daarom om hulp. De twee dapperste muizen ter wereld, Bernard en Bianca, komen in actie. Deze topagenten vliegen op de rug van hun hilarische vriend de albatros Wilbur naar Australi? - klaar om hun grootste, gevaarlijkste opdracht ooit te gaan volbrengen!
Zeg maar "G'day" tegen dit klassieke Disney-avontuur, en tegen de onvergetelijke figuren, de hartverwarmende vriendschap en de ongelooflijke animatie - een Australisch avontuur waar het hele gezin van zal genieten!
PX8711875940552

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Hendel Butoy,   Mike Gabriel  
Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Label
(14)
WALT DISNEY  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
21/10/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
74
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Hongaars,   Nederlands,   Pools  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Adam Ryen
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
De Reddertjes in Kangoeroeland plakboek
Nieuw product