Molly monster

€ 7,99
Inclusief btw
Chambers, John, DVD
Aantal
In Voorraad
Voor 15u30u besteld, volgende werkdag bij u thuis

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Molly monster wil er dolgraag bij zijn wanneer haar nieuwe broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Dat gebeurt ver weg achter de Wilde Heuvels, op het Eiereiland, waar kleine monsters ter wereld komen. Maar hoe kan ze haar beste vriend Edison aan het verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Bezorgd reist Molly haar ouders achterna. Zo begint een avontuurlijke tocht doorheen een kleurrijke wereld: Monsterland.
In de film breit Molly een mutsje voor haar toekomstig broertje. Wil je net zoals Molly zelf iets breien? Download dan de handleiding voor de Molly babymuts, de monstermuts of de Molly Monster strik.
Molly, een grappig geel monstertje op dunne pootjes, richt zich tot het jongste publiek in een vrolijke, muzikale film. Hoewel ze soms een beetje prikkelbaar is, heeft ze geen vijanden, enkel vrienden. Dat verklaart misschien waarom het in Monsterland zo’n vrolijke boel is: een wereld die tot leven komt in een explosie van uitbundige kleuren en opgewekte muziek, en waarin de koddige Molly ons rondleidt met veel gevoel voor humor.

Thema(s) Gezin en familie
Vriendschap en liefde
Identiteit (ik en de wereld)
PX5425004850713
99 Items

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animation  
Release datum
(32)
03/12/2018
Nieuw product