Jack the giant slayer 3D/Journey 2, (Blu-Ray)

€ 41,29
Inclusief btw
BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 41 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 41 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,05.

- Jack the giant slayer 3D: Veelgeprezen filmmaker Bryan Singer brengt een verbluffend nieuwe versie van het klassieke sprookje op het scherm. Jack the Giant Slayer gaat over de dappere Jack (Nicholas Hoult), een jonge, arme boerenknecht die onbewust een poort tussen de mensenwereld en een angstaanjagend ras van reuzen opent. Eeuwen geleden werden de reuzen na een bloedige strijd met de mensen verslagen en verbannen naar een koninkrijk hoog in de lucht. Maar wanneer Jack per ongeluk een reusachtige bonenstaak laat groeien, komt zijn geliefde Prinses Isabelle terecht in de klauwen van de bloeddorstige reuzen. Met de hulp van de opperbevelhebber van de koning (Ewan McGregor) krijgt deze held tegen wil en dank de kans om zelf een legende te worden in deze epische film vol duizelingwekkende actie en avontuur.

- Journey 2: In dit vervolg op de hitfilm Journey to the Center of the Earth ontvangt de 17-jarige Sean (opnieuw gespeeld door Josh Hutcherson) een gecodeerd noodsignaal van een mysterieus eiland – een plek met vreemde en gevaarlijke levensvormen, dodelijke vulkanen en verbazingwekkende geheimen! Sean besluit naar het eiland af te reizen. Na vergeefse pogingen om hem tegen te houden, sluit zijn stiefvader (Dwayne Johnson) zich uiteindelijk bij hem aan. Samen met een helikopterpiloot (Luis Guzmán) en zijn mooie, eigenzinnige dochter (Vanessa Hudgens) gaan ze op zoek naar de eenzame eilandbewoner. Haast is wel geboden, want het eiland dreigt door aardschokken in zee te verdwijnen en al zijn schatten met zich mee te nemen.
PX5051888197837

Productspecificaties

Acteur
(37)
Dwayne Johnson,   Eddie Marsan,   Eleanor Tomlinson,   Ewan McGregor,   Michael Caine,   Vanessa Hudgens  
Regisseur
(38)
Brad Peyton,   Bryan Singer  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
04/05/2016
Taal
(39)
Duits,   Engels,   Frans,   Italiaans,   Portugees,   Spaans  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Frans,   IJslands,   Nederlands,   Noors,   Portugees,   Spaans,   Zweeds  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Are you strong enough to survive mysterious island??? Interactive map
Nieuw product