Kaatje box, (DVD)

€ 30,02
Inclusief btw
CHILDREN, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 30 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 30 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,50.

- Ontdek de wereld van Kaatje: Welkom in de wereld van Kaatje.
Kaatje is een ongelooflijk nieuwsgierig meisje. En ze kan ook nog eens toveren! Samen met haar beste vriend Kamiel, een lieve dinosaurus, woont ze in een schudbol vol fantasie en verrassingen. Ze maken heel wat plezier en beleven er de gekste avonturen. Duik in de magische wereld van Kaatje en zing, dans en speel mee!

- Kaatje en de dieren: Kaatje en Kamiel spelen er nog altijd op los in hun schudbol. Ze ontdekken nu ook de wereld van de dieren. Olifant, koe of kikker.. Dieren op de boerderij of in het bos.. Of zelfs een ‘hikbeest’. Het brengt hen allemaal aan het dansen, zingen en lachen!
Ontdek samen met Kaatje en Kamiel de wereld van de dieren.

- Op avontuur met Viktor: Kaatje en Kamiel hebben een nieuw vriendje, Viktor. Net als Kaatje vindt Viktor het geweldig om de wereld te verkennen. En dat doet hij het liefst met zijn raket.
Ontdek samen met Kaatje en Kamiel de avonturen van Viktor.

- Zing mee met Kaatje, Viktor en Kamiel: Kaatje, Viktor en Kamiel zingen de meest bekende kinderliedjes. ‘Alle eendjes’, ‘2 beren’ en ‘Op een grote paddenstoel’ zijn maar een paar van de 28 liedjes op deze dvd. Maar ook hun eigen liedjes zoals ‘Schuddebollepats’ en ‘Vliegen’ ontbreken hier niet.
De tekst van de liedjes kan je mee volgen op het scherm. Zo kan je samen met Kaatje, Viktor en Kamiel je favoriete liedjes meezingen.

- Schuddebol je mee met Kaatje?: Op deze DVD komt de magische wereld van Kaatje weer helemaal tot leven. Zo schuddebolt Kaatje een valk tevoorschijn, vindt Viktor een hele speciale 'Op-reis-camera' uit en heeft Kamiel last van een 'Vieze vogel'.
Samen naar de sterren kijken, op bezoek gaan bij de brandweer, deelnemen aan een 'Goede-manieren-verkiezing'... Kaatje, Kamiel en Viktor beleven weer stuk voor stuk de leukste avonturen. Duik mee in deze wondere wereld en geniet van de dolle fratsen van Kaatje en haar vrienden!

PX5412012160941

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bert Plagman,   Dirk Verbeeck,   Philippe Liekens,   Sarah Van Geel  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/02/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Stemacteur
(54)
Jonas Van Geel
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product