Carry Slee collection, (DVD)

€ 14,81
Inclusief btw
Slee, Carry, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

De boeken van Carry Slee worden al jaren verslonden door een groot (en vooral jong) publiek. De schrijfster heeft intussen een goed gevulde prijzenkast, en dat is meer dan verdiend: juist lezersjury's, zoals de Kinderjury en de Jonge Jury, zijn steeds weer laaiend enthousiast over haar boeken. Meerdere titels zijn ook verfilmd, en deze DVD-box bevat daarvan vijf zeer geslaagde voorbeelden. In Afblijven maken we kennis met Melissa, die liever hiphop danst dan klassiek ballet. Op een dag krijgt ze zelfs de kans om mee te doen in een videoclip. Timboektoe is het verhaal van Isa en haar broer Kars, die verhuizen naar Frankrijk omdat hun ouders daar zo nodig een camping willen beginnen. In Radeloos wordt het leven van Paco overhoop gegooid wanneer hij plotseling zijn vader verliest. Lover Of Loser draait om de 15-jarige Eva, die totaal niet kan opschieten met haar nieuwe stiefvader. En in Razend zien we hoe Sven zijn freerunnende vrienden filmt en de filmpjes op YouTube zet. Hij wil regisseur worden, maar heeft thuis veel problemen met een vader die hem slaat.
PX8711983960190

Productspecificaties

Acteur
(37)
Abbey Hoes,   Gaite Jansen,   Isabelle Houdtzagers,   Ko Zandvliet,   Marius Gottlieb,   Marloes van der Wel,   Martijn Lakemeier,   Mees Peijnenburg,   Melody Klaver,   Sem Veeger  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Label
(14)
BRIDGE ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/06/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
528
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <9
Nieuw product