Flicka collection, (DVD)

€ 16,93
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

- Flicka: De 16-jarige Katy McLaughlin (Alison Lohman) droomt ervan het erfgoed van haar ouders voort te zetten door op haar vaders ranch in het moderne Wyoming te gaan werken. Katy vindt een wilde mustang die ze Flicka noemt, en neemt zich voor om van haar een rijpaard te maken. Maar Flicka en Katy lijken meer op elkaar dan ze had kunnen bedenken. Net als Katy heeft Flicka een hekel aan gezag en ze is niet van plan om haar vrijheid zonder slag of stoot op te geven in dit ingrijpende, hartverwarmende epos waar het hele gezin van zal genieten. Gebaseerd op de klassieker van Mary O'Hara.

- Flicka 2: Het leven van Carrie wordt overhoop gehaald als ze moet verhuizen van de grote stad naar het platteland van Wyoming, een klein afgelegen plaatsje waar haar vader woont. Maar alles verandert als Carrie Flicka ontmoet; een wild zwart paard dat net zo eigenwijs en vurig is als zij. Als een gemene rivaal het leven van Flicka bedreigt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden...
Flicka 2 is een heerlijke familiefilm over doorzettingsvermogen, familiebanden en de kracht van vriendschap.

- Flicka 3: Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt.
PX8712626088080

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alison Lohman,   Clint Black,   Kacey Rohl,   Lisa Hartman Black,   Maria Bello,   Patrick Warburton,   Tammin Sursok,   Tim McGraw  
Genre
(10)
Film & TV  
Label
(14)
TWENTIETH CENTURY FOX  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
06/09/2017
Taal
(39)
Engels  
Volume
(2)
196, 140, 48
Speelduur
(42)
272
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Extras
(57)
Per film extra's
Type
(59)
VNF
Rating BE
(60)
AA
Rating NL
(61)
AA
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product