Journey to the christmas star, (DVD)

€ 12,31
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Een dapper meisje begint aan een gevaarlijke zoektocht naar de Kerstster. Alleen als ze die vindt, wordt het koninkrijk bevrijd van een vloek en zal de lang verloren prinses terug kunnen keren. Maar machtige vijanden doen er alles aan om haar te stoppen. Journey to the Christmas Star is een kerstavontuur voor de hele familie dat zich afspeelt in een magisch winter landschap.

Om te ontsnappen aan een groep dieven verstopt de veertienjarige Sonja zich in het kasteel van de koning. Daar hoort ze hem een treurig verhaal vertellen over zijn dochter, Prinses Goudhaar. De prinses is verdwenen in het donkere bos toen zij op zoek was naar de Kerstster. Overweldigd door verdriet heeft de koning de ster vervloekt. Alleen als hij de ster in de laatste dagen voor Kerst terugvindt, kan de vloek nog worden verbroken en zal Goudhaar naar het kasteel terugkeren. Lukt dit niet, dan zal ze voor altijd verdwenen zijn.

Sonja is vastberaden de koning te helpen en de Kerstster terug te vinden. Op haar reis naar de Noordpool krijgt ze hulp van magische helpers, zoals de boselfen, een grote bruine beer en de Noorder Wind. Deze hulp kan ze goed gebruiken, want de boze heks en de valse graaf doen er alles aan om haar plan tegen te werken...
PX8714025518793

Productspecificaties

Acteur
(37)
Agnes Kittelsen,   Anders Baasmo Christiansen,   Andreas Cappelen,   Eilif Hellum Noraker,   Kristin Zachariassen,   Stig Werner Moe,   Vilde Zeiner  
Regisseur
(38)
Nils Gaup  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Label
(14)
TDM  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/10/2015
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
85
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product