Strijder

€ 13,99
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

De 12-jarige vrienden Dylan en Youssef denken maar aan ??n ding; de Touzani Cup winnen. Alleen met het beste team komen ze een stap dichter bij hun droom: profvoetballer worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel. De eerst onafscheidelijke vrienden trainen niet meer samen. Youssef traint met het team en Dylan met de stoere skater Maya, het meisje op wie hij een oogje heeft. Dylan doet er alles aan om terug te keren in het team. Daarbij krijgt hij hulp van zijn grote voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is, als je maar doorzet. Zal het de jongens lukken om samen de Touzani-cup te winnen?
PX8718868087980

Productspecificaties

Acteur
(37)
Anouar Kasmi,   Kailani Busker,   Maartje van de Wetering,   Maik Cillekens,   Martijn Fischer,   Mohammed Tijani,   Soufiane Touzani,   Walid Benmbarek  
Regisseur
(38)
Camiel Schouwenaar  
Genre
(10)
Movie Fiction Familie/Jeugd  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product