Mass effect -Legendary edition, (Playstation 4)

€ 71,19
Inclusief btw
PS4
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 14/05/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 71 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 71 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,55.

Er is maar ??n persoon die de mensheid kan beschermen tegen de grootste dreiging ooit. Beleef opnieuw de legende van Commander Shepard in de met prijzen overladen Mass Effect-trilogie, met de Mass Effect Legendary Edition. Bevat de singleplayer basisgames en meer dan 40 DLC's van Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3, inclusief promowapens, -armors en -pakketten - geremasterd en geoptimaliseerd voor 4K Ultra HD.

Kenmerken:
- Beleef de cinematische saga opnieuw: Mass Effect Legendary Edition bevat de singleplayer basiscontent voor alle drie de games en meer dan 40 DLC's, met meer dan 100 uur aan content, en dat alles samengevlochten tot ??n enkele saga. Beleef een ongekend rijk universum met verbluffend veel visueel detail.
- Weeg je keuzes zorgvuldig: Je keuzes vloeien over van de ene game in de andere. Elke beslissing die je neemt, bepaalt de uitkomst van elke missie, elke relatie en elke strijd - zelfs het lot van het universum.
- Beleef de legende van Shepard: Kies zelf het uiterlijk, de vaardigheden en de uitrusting van je personage en leid je eliteteam door een rumoerig sterrenstelsel.
- Geremasterde content: Neem het bevel van de Normandy op je, stel een bemanning samen en zet je schrap voor een onvergetelijke avontuur in deze met prijzen overladen franchise. Speel het singleplayer verhaal van alle drie de games uit de Mass Effect-trilogie, inclusief meer dan 40 DLC's en wapens, pantsers en pakketten uit promoties.
- Geremasterde basisgameplay: Geniet van fijne kwaliteitsverbeteringen, zoals een enkele launcher voor alle drie de Mass Effect-games, verbeterde prestaties, verbeteringen aan de gameplay, controllerondersteuning voor PC en meer.
- Extra functies en verbeteringen: Beleef de cinematische saga opnieuw, in verbluffend 4K met verbeterde beelden, textures en modellen. Met moderne grafische verbeteringen, ge?pdatete UI en meer.
PX5035225124694

Productspecificaties

Genre
(10)
Rpg  
Uitvoering
(3)
PS4  
Release datum
(32)
14/05/2021
Taal
(39)
Engels  
Leeftijd
(55)
18+
Nieuw product