Sergio Leone Film Collection

€ 26,99
Inclusief btw
(DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY
De legendarische superster Clint Eastwood schittert als "De Man zonder Naam" in deze spannende westernklassieker, vol intense actie en meesterlijke acteerprestaties. Tijdens het hoogtepunt van de Burgeroorlog doolt een meedogenloze en mysterieuze revolverheld rond in het Wilde Westen. Hij heeft geen huis, geen banden met familie of vrienden en geen metgezellen... totdat hij twee vreemdelingen ontmoet, die net zo meedogenloos en afstandelijk zijn als hijzelf. Deze drie mannen, samengebracht door het noodlot, smeden een plan om een fortuin aan gestolen goud op te sporen. The Good, The Bad and The Ugly is zonder meer de meest ambitieuze en invloedrijke western ooit gemaakt. Het is een ruig en onverbloemd avontuur, dat de toon van dit genre voor altijd heeft veranderd.

FOR A FEW DOLLARS MORE
Oscar Winnaar Clint Eastwood vervolgt zijn karakteristieke rol als de legendarische 'Man zonder Naam' in dit tweede deel van de befaamde trilogie van Sergio Leone. De kogels vliegen je om de oren,de spanning is zinderend. For A Few Dollars More is samen met A Fistful Of Dollars en The Good, The Bad And The Ugly nog altijd een van de grootste westerns ooit gemaakt. Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio,de beruchste bandiet, die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Martimer (Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend! Met een scenario van Luciano Vincenzoni en de beklemmende muziekvan Enrico Morricone, is For A Few Dollars More een mijlpaal ophet gebied van de western.

A FISTFUL OF DYNAMITE
Mexicaanse revolutie, 1913, Juan Miranda , een sigarenkauwende boer, is van het type ruwe bolster, blanke pit. John Mallory , een met dynamiet jonglerende Ierse revolutionair, is naar Mexico gevlucht om zijn kunsten in de praktijk te brengen. Wanneer zij gaan samenwerken zijn de resultaten explosief! Samen zetten zij een gewaagde actie op touw om politieke gevangenen te bevrijden, hun medestrijders te beschermen tegen de goed uitgeruste militie van een sadistisch officier en zetten zij hun leven op het spel in een trein vol explosieven....
PX5051888253052

Productspecificaties

Acteur
(37)
Clint Eastwood,   Eli Wallach,   Gian Maria Volonté,   James Coburn,   Klaus Kinski,   Lee Van Cleef,   Mara Krupp,   Rod Steiger,   Romolo Valli  
Regisseur
(38)
Sergio Leone  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
MGM HOME ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
04/11/2020
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
447
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Duits,   Fins,   Frans,   Nederlands,   Noors,   Turks,   Zweeds  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product