Chisum, (DVD)

€ 7,28
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

New Mexico, 1878. De Lincoln County War. John Simpson Chisum (John Wayne) is een veebaron die vastbesloten is om zijn bezittingen te verdedigen tegen een nietsontziende grootgrondbezitter (Forrest Tucker). Die gaat daarbij niet alleen over lijken, hij laat ook de lokale sheriff naar zijn pijpen dansen. Gelukkig kan Chisum ook rekenen op de medewerking van twee andere westernlegendes... Billy The Kid en Pat Garrett. Chisum is een laat hoogtepunt uit het indrukwekkende oeuvre van de legendarische John Wayne, die in zijn carri??re in meer dan 200 films speelde. Het no-nonsense optreden van The Duke geeft het spannende westernverhaal een extra dimensie. De fotografie van William H. Clothier toont de adembenemende pracht van het Wilde Westen in al zijn glorie.
PX5051888235362

Productspecificaties

Acteur
(37)
Andrew Prine,   Ben Johnson,   Ben Johnson (I),   Bruce Cabot (I),   Chris George,   Christopher George (I),   Forrest Tucker,   Glenn Corbett (I),   John Wayne,   Lynda Day George,   Patric Know  
Regisseur
(38)
Andrew Mc Laglen,   Andrew V. McLaglen  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
10/09/2003
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product