John Wayne - Classic western, (DVD)

€ 6,15
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

- Stolen goods: John Wayne knalt van het scherm in deze keiharde western boordevol actie! Marshal John (John Wayne) en sherrif Jake ontdekken dat een rijke crimineel de boerderijen van hun dorp probeert op te kopen door de bewoners uit te hongeren. Zijn bende houdt alle voorraadwagens tegen. Als de bevolking op het punt staat alles te verkopen, grijpen John en Jake keihard in� Stolen Goods: één van de knallers uit de John Wayne collectie.

- Gold strike river: John Wayne is terug, met ijzeren vuisten maar een gouden hart, in Gold Strike River! Stoere kerel Jerry (John Wayne) en chagrijnige oude rot Jake vinden op hun land een goudader. Wanneer ze wat goud verkopen, worden ze door de handelaren gevolgd en Jake wordt neergeschoten als hij weigert de locatie van de mijn te onthullen. Jerry redt Jake en verbergt hem, maar wordt prompt gearresteerd voor de moord op Jake! Gelukkig hebben beide mannen een geniaal plan achter de hand. Lukt het ze om met hun vijanden af te rekenen en toch nog schatrijk te worden? Gold Strike River: een gouden keuze uit de John Wayne collectie!

- An innocent man: Donderende paardenhoeven en vlammende pistolen: John Wayne is terug� En hoe! John Brant (John Wayne) zit in de gevangenis voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Hij ontsnapt op spectaculaire wijze en infi ltreert in een meedogenloze bende criminelen om de echte dader te vinden. Eén van de bendeleden vertrouwt hem niet en wordt bovendien zijn rivaal in de liefde. Kan hij de moordenaar vinden en het hart veroveren van een wel heel verleidelijke dame? An Innocent Man: één van de toppers uit de John Wayne collectie!
PX8713045245061

Productspecificaties

Acteur
(37)
Barbara Sheldon,   Eleanor Hunt,   George 'Gabby' Hayes,   John Wayne,   Lane Chandler,   Lloyd Whitlock,   Nancy Shubert  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
ENTERTAINMENT ONE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/09/2017
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Speelduur
(42)
162
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product