Joe Kidd, (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 7 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

In Joe Kidd zien we Clint Eastwood in topvorm als de westenheld in een verhaal over een landoorlog in New Mexico die zich afspeelt rond 1900. In Joe Kidd, dat in 1971 werd opgenomen, bundelen John Sturges westernregisseur bij uitstek; en topacteur Robert Duvall hun krachten met de ruige Eastwood als de huurling die zich alleen aan zijn eigen rechtvaardigheidsregels houdt; dit alles tegen de klassieke achtergrond van de high sierras. Zoals het een klassieke western betaamd, zit de film boordevol vuurgevechten en conflicten en heeft een on-navolgbaar einde, met een locomotief die de sallon binnenrijdt waar de bandieten zijn ondergedoken. Westerns zijn er altijd geweest en zullen er altijd blijven, aldus Eastwood, Joe Kidd is één van de beste!
PX5050582015546

Productspecificaties

Acteur
(37)
Clint Eastwood,   Don Stroud,   James Wainwright,   John Saxon,   Robert Duvall,   Stella Garcia  
Regisseur
(38)
John Sturges  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
03/05/2017
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Arabisch,   Deens,   Duits,   Engels,   Fins,   Frans,   Grieks,   Hebreeuws,   Italiaans,   Nederlands|||taalondertitel  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product