Wanted - Dead or alive, (DVD)

€ 17,70
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Deze box bevat 4 western klassiekers uit de jaren 60 en 70. Dit genre vierde in deze periode hoogtij in Hollywood. Acteurs zoals Lee Marvin, Ron Howard, Jack Palace, David Carradine en Robert Mitchum traden toe tot de “gallerij der onsterfelijken” en werden wereldberoemd door hun vertolking als “good” of “bad” cowboy. Keer terug naar de tijd waarin de uitdrukking “ Wanted, dead or alive” geen loze slogan was, maar de harde realiteit, en waarin conflicten met de blote vuist of met een Colt werden uitgevochten.

God’s Gun
Een moedige priester neemt het op tegen de Clayton-bende, maar moet dit met de dood bekopen. Zijn tweelingbroer, een vermaard scherpschutter, stapt in zijn schoenen en deze persoonsverwisseling komt de Claytons zeer duur te staan.

Hour of the gun
Bendeleider Clanton probeert met bruut geweld de stad Tombstone in zijn macht te krijgen. Wyatt Earp en Doc Holliday staan hem echter in de weg. Clanton geeft zijn bendeleden de opdracht hen te doden. Wanneer Wyatt Earp tot marshal wordt benoemd , zint hij op wraak.

The Spikes Gang
Een doorwinterde revolverheld leidt drie weggelopen jongens op tot gevreesde bankovervallers. Zijn honger naar geld regeert echter zijn verstand, met alle bloedige gevolgen van dien, voor zowel hemzelf als zijn volgelingen.

Young Billy Young
Ben Kane wordt jarenlang achtervolgd door de herinneringen aan zijn zoon, die werd neergeschoten in Dodge City door Frank Boone. Kane wil wraak nemen en gaat op zoek naar Boone. Op zijn tocht ontmoet hij Young Billy Young, een outlaw op de vlucht, en samen trekken ze verder.
PX5412012150294

Productspecificaties

Acteur
(37)
David Carradine,   Jack Palance,   James Garner,   Jason Robards,   Lee Marvin,   Lee Van Cleef,   Robert Mitchum,   Robert Ryan,   Ron Howard  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
03/12/2009
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product