Doc West, (DVD)

€ 13,08
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Terence Hill is terug! En hoe! Na zijn grote succes in 'My Name is Nobody', keert Terence Hill weer terug als Western held in de rol van Doc West. Met Paul Sorvino, bekend van o.a. 'The Cooler', 'Romeo and Juliet' en natuurlijk 'Goodfellas' als zijn tegenspeler. --- Nadat twee bandieten het postkantoor in Santa Fe overvallen hebben, zet Doc West de achtervolging in om zijn geld terug te halen. Onderweg redt hij het leven van de 12-jarige Silver en brengt hem naar Holysand - een stadje dat verscheurd wordt door de strijd om een stuk grond tussen Nathan Mitchell, een rijke veehouder, en Viktor Baker, een landbouwer.
In de plaatselijke saloon wint Doc West met poker en hij wordt beschuldigd van vals spelen. Sheriff Basehart komt tussenbeide en arresteert Doc West om de goede vrede te bewaren. Na zijn vrijlating zet Doc zijn tocht verder.... Wanneer hij zijn gestolen geld terug vindt, keert hij terug naar Holysand en vraagt de Sheriff om hulp om de overvallers op te pakken. De Sheriff kan op zijn beurt ook wel hulp gebruiken om de problemen in zijn stadje op te lossen. Iedereen is blij dat West terug is in Holysand, maar zal hij ook blijven?
PX5412012159099

Productspecificaties

Acteur
(37)
Adam Taylor,   Boots Southerland,   Clare Carey,   Paul Sorvino,   Terence Hill  
Regisseur
(38)
Giulio Base,   Terence Hill  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
26/04/2012
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
180
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product