Unforgiven, (DVD)

€ 7,28
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Clint Eastwood's Unforgiven is een boeiende eigentijdse klassieker die in 1992 vier Oscars, onder meer voor Beste Film en Beste Regie, in de wacht sleepte. "De film omvatte alles wat ik voor de western voel", vertelde Eastwood aan de Los Angeles Times. "De moraal zit in de bezorgdheid om het gebruik van vuurwapens." Nu ze "in ruste" zijn, zit het leven de premiejagers Eastwood en Morgan Freeman niet bepaald mee. Noodgedwongen gaan ze in op een aanbod van enkele op wraak beluste prostituees uit Big Whiskey, Wyoming. Maar dan loopt Richard Harris, die de kleurrijke huurmoordenaar English Bob vertolkt, hen voor de voeten. Hij krijgt steun van Gene Hackman (Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol) als de sluwe en brutale sherrif wiens interpretatie van de wet ergens tussen onconventioneel en meedogenloos in hangt.
PX5051888090114

Productspecificaties

Acteur
(37)
Clint Eastwood,   Gene Hackman,   Jaimz Woolvett,   Morgan Freeman,   Richard Harris,   Saul Rubinek  
Regisseur
(38)
Clint Eastwood  
Genre
(10)
Movie Fiction Western  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/09/1998
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Arabisch,   Duits,   Engels,   Engels voor doven en slecht horenden,   Italiaans,   Italiaans voor doven en slecht horenden,   Nederlands,   Portugees  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product