Theeb, (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Voor het bedoe?enkind Theeb (Jacir Eid) vervult zijn oudere broer Hussein de rol van vader. Wanneer deze tijdens de eerste wereldoorlog een Britse officier door de woestijn moet leiden, volgt Theeb hen stiekem. De tocht loopt uit op een drama, waarbij de jongen moederziel alleen tegenover zijn vijanden komt te staan: een roversbende ?n de onbarmhartige woestijn. Maar Theebs naam betekent niet voor niets 'wolf.' Overleven waar anderen sterven zit de bedoe?enen in het bloed.

Theeb is het meervoudig bekroonde regiedebuut van de in Engeland geboren regisseur Naji Abu Nowar. De cineast voegt elementen uit de western en de avonturenfilm samen tot een spannende ode aan een trots woestijnvolk. Door op cruciale momenten voor een onverwachte wending te kiezen, houdt hij de film tot het einde toe verrassend. Theeb werd opgenomen rond Wadi Rum, het gebied wereldberoemd gemaakt door Lawrence of Arabia. Bergformaties als kathedralen dragen bij aan de majestueuze atmosfeer van dit exceptionele debuut.
PX8717249483762

Productspecificaties

Acteur
(37)
Hassan Mutlag Al-Maraiyeh,   Hussein Salameh Al-Sweilhiyeen,   Jacir Eid Al-Hwietat,   Jack Fox  
Regisseur
(38)
Naji Abu Nowar  
Genre
(10)
Movie Fiction Wereldcinema  
Label
(14)
AWARD WINNING CINEMA  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/07/2016
Taal
(39)
Arabisch  
Speelduur
(42)
96
Taal ondertitels
(40)
Frans  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product