Stella Blomkvist - Seizoen 2, (DVD)

€ 16,79
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Twee jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen, treffen we advocate Stella in een neerwaartse spiraal aan: ze staat op het punt om te beginnen aan een donkere reis waar haar verstand, haar gevoel voor rechtvaardigheid, en zelfs haar geloof in zichzelf zwaar op de proef zal worden gesteld. In drie met elkaar verbonden verhaallijnen, elk met hun eigen mysteries en vol diabolisch geweld, volgen we een gefrustreerde Stella. Ze maakt voortdurend destructieve keuzes en slaagt er maar niet in om haar langdurige obsessie voor Dagbj?rt, de minister-president, van zich af te schudden. Daar komt nog bij dat ze zwanger is geraakt - en slechts beperkte opties heeft, met dank aan Dagbj?rt's nieuwe wetgeving. Maar een sterke vrouw als Stella krijg je niet zo maar klein.
PX5407003482966

Productspecificaties

Acteur
(37)
Heida Reed,   Jóhannes Haukur Jóhanneson,   Kristín Þóra Haraldsdóttir,   Sara Dögg Ásgeirsdóttir,   Þorsteinn Guðmundsson  
Regisseur
(38)
Óskar Thór Axelsson  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
LUMIERE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/11/2021
Taal
(39)
Engels,   IJslands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product