Mysterie box, (DVD)

€ 29,63
Inclusief btw
Whithouse, Toby, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

- The Night Manager: De spionagethriller The Night Manager (Nederlandse titel: De Ideale Vijand) behoort tot het beste werk van schrijver John le Carré. Deze nieuwe tv-bewerking is al net zo fascinerend als de roman, met tijdloze thema’s als liefde, verlies en wraak, verweven in een complex verhaal over moderne misdaad.
- The Secret State: Deze spannende vierdelige politieke thriller is gebaseerd op de roman A Very British Coup van de Britse politicus Chris Mullin. In de aanloop naar landelijke verkiezingen wordt het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd met een ramp: een ongeval bij het chemische bedrijf PetroFex kost aan 19 mensen om het leven.
- The Game: In deze stijlvolle en spannende spionageserie gaan we terug naar de tijd van de Koude Oorlog. Een overgelopen KGB-officier onthult dat de Sovjet-Unie onder de codenaam ‘Operatie Glas’ een plan heeft beraamd dat een ernstige bedreiging vormt voor de westerse wereld.
Fleming, the man who should be Bond: Dit is het fascinerende verhaal van Ian Fleming, de bedenker van James Bond. In het Londen van 1939 leidt hij het leven van een losbollige playboy
PX8711983968943

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
13/11/2018
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
1020
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product