Philip Seymour Hoffman box, (DVD)

€ 12,31
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

3 topfilms met OSCAR winnaar Philip Seymour Hoffman Doubt, Cold Mountain, The Talented Mr. Ripley

DOUBT
1964, een Rooms-Katholieke school in de Bronx. Zuster Aloysius (Meryl Streep) komt in een lastige situatie als sister James (Amy Adams) iets suggereert: er zijn redenen om priester Flynn (Philip Seymour Hoffman) te verdenken van onzedelijk gedrag. Moet ze de priester, die haar meerdere is, confronteren met deze vermoedens?

COLD MOUNTAIN
Aan het begin van de Amerikaanse burgeroorlog haasten de mannen uit Cold Mountain in North Carolina zich om zich aan te sluiten bij het leger van degeconfedereerden. Onder hen bevindt zich de arbeider Inman die met pijn in zijn hart zijn geliefde Ada achter zich moet laten. Ada heeft beloofd op Inman te wachten, maar als de oorlog voort blijft duren en brieven onbeantwoord blijven, moet ook zij de wilskracht vinden om te overleven.

TALENTED MR RIPLEY
Tom Ripley weet wat hij wil. En hij doet alles om het te krijgen. Hij wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie Greenleaf terug te halen naar Amerika. Maar Tom heeft heel andere plannen. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge eenmaal ontmoet, ziet hij het leven waarvan hij altijd heeft gedroomd. Op slinkse wijze vermoordt hij Dickie en neemt moeiteloos zijn naam, zijn geld en zijn kleding, kortom zijn leven, over. Al snel moet Ripley zich in steeds meer bochten wringen om de schijnvertoning vol te houden. Tom is werkelijk tot alles in staat om zijn nieuwe leventje in stand te houden. Als het nodig is, moordt hij opnieuw!
PX8713045243081

Productspecificaties

Acteur
(37)
Amy Adams,   Cate Blanchett,   Donald Sutherland,   Gwyneth Paltrow,   Jack Davenport,   Jude Law,   Matt Damon,   Meryl Streep,   Natalie Portman,   Nicole Kidman,   Philip Seymour Hoffman  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
ENTERTAINMENT ONE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
29/09/2017
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3 & 16:9  
Speelduur
(42)
391
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product