Famous mystery box, (DVD)

€ 3,11
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 3 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 3 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,15.

REBECCA
In de eerste Amerikaanse film van Alfred Hitchcock, Rebecca, trouwt een na?eve, jonge vrouw met een rijke weduwnaar. Al snel komt zij erachter dat de geest van zijn eerste vrouw nog rondwaart in het gigantische huis en nog steeds haar grip heeft op haar man en bedienden.

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS
Als de beroemde detective Hercule Poirot terugkeert van een zaak uit Istanbul, neemt hij de befaamde Or?ent Express richting Londen. Plotseling moet de trein stoppen voor een rotsblok dat op de rails ligt. Wanneer er later een man met negen messteken dood in een compartiment wordt aangetroffen, is het de taak aan Poirot om de moordenaar te vinden.

THE HOUND OF THE BASKERVILLES
Als het verscheurde lichaam van Sir James wordt gevonden, slaat de schrik de bevolking van de Baskervilles om het hart. Graaf James lijkt aangevallen door een verschrikkelijk monster. Snel wordt duidelijk dat veel zaken in de omringende moerassen niet zijn wat ze lijken. Holmes en Watson staan voor de opgave om de vele mysteries te ontrafelen.
PX8715664028094

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alfred Molina,   Brian Blessed,   Donald Churchill,   Eleanor Bron,   George Sanders,   Joan Fontaine,   Laurence Olivier,   Leslie Caron,   Meredith Baxter  
Regisseur
(38)
Alfred Hitchcock,   Carl Schenkel,   Douglas Hickox  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
20/09/2005
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product