BOURNE 1-4 BOXSET

€ 32,33
Inclusief btw
MOVIE, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 32 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 32 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,60.

Zet je schrap voor nonstop actie, bloedstollende spanning en ijzingwekkende achtervolgingssc??nes met ‘s werelds populairste sluipmoordenaar in The Bourne Collection! Matt Damon speelt Jason Bourne, een elite-regeringsagent die vastbesloten is om het geheim van zijn mysterieuze verleden te ontsluieren. Om dat doel te bereiken laat de gewiekste vechtmachine zich door niets of niemand afschrikken. Als een eenmansleger ontrafelt hij het dodelijke complot dat hem zijn identiteit en grote liefde ontnam. Samen vormen The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum een spectaculaire actietrilogie. Daar komt nu een vierde luik bij met The Bourne Legacy, waarin Jeremy Renner – een andere agent, uit een ander, gelijkaardig programma – zijn leven door de gebeurtenissen in de eerste drie films bedreigd ziet. Samen met uren explosieve extra’s staat deze box garant voor de meeste complete Bourne-filmervaring ooit!

THE BOURNE IDENTITY
Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtsc??nes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

THE BOURNE SUPREMACY
In deze intelligente actiethriller herneemt Oscar winnaar Matt Damon zijn rol als Jason Bourne, de onnavolgbare ex-huurdoder van de CIA. Na zijn geheugenverlies heeft Bourne definitief met zijn gewelddadige verleden gebroken. Hij leidt een rustig leventje met zijn vriendin, Marie. Maar die idylle wordt ruw verstoord wanneer hij ternauwernood aan een moordaanslag ontsnapt. Opgejaagd door zijn onbekende belagers, besluit Bourne de rollen om te keren. Hij werpt zonder aarzelen zijn dodelijke intellect, vindingrijkheid en vaardigheden in de strijd. Met zijn verbluffende actiesc??nes en spectaculaire autoachtervolgingen ontpopte The Bourne Supremacy zich tot één van de intelligentste en spannendste actieklassiekers van de laatste jaren.

THE BOURNE ULTIMATUM
Oscarwinnaar Matt Damon speelt de ervaren huurmoordenaar Jason Bourne. Wanneer hij, na zijn geheugen, ook de liefde van zijn leven verliest, kan geen kogelregen hem meer deren. Tussen Bourne, die zijn ware identiteit wil achterhalen, en een nieuwe generatie elitemoordenaars, die geen middel onbenut zal laten om hem dat te verhinderen, ontstaat een adembenemend kat-en-muisspel. The Bourne Ultimatum is een spectaculaire achtervolgingsthriller, met bloedstollende stunts en vertolkingen op het scherp van het mes.

THE BOURNE LEGACY
Tony Gilroy, de architect achter het verhaal van de Bourne-films, breidt het universum van de saga uit met een gloednieuw, superspannend hoofdstuk. In The Bourne Legacy verwelkomen we voor het eerst een nieuwe held, Aaron Cross. Zijn leven bengelt door de gebeurtenissen in de eerste drie films plots aan een zijden draadje. Naast Renner maken we ook kennis met nieuwkomers Rachel Weisz en Edward Norton en met Bourne-veteranen Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn, die allemaal hun rollen hernemen.
PX5050582923476

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brian Cox,   Clive Owen,   Edward Norton,   Franka Potente,   Jeremy Renner,   Julia Stiles,   Matt Damon  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
08/10/2014
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
475
Geluidsformaat
(15)
DTS  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels,   Frans,   Nederlands,   Spaans  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product