Daylight, (Blu-Ray)

€ 10,77
Inclusief btw
MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 9 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Zet je schrap voor nonstop actie en suspens in de thriller Daylight van regisseur Rob Cohen! Sylvester Stallone moet in een race tegen de klok een groep forensen uit een tunnel 30 meter onder de Hudsonrivier loodsen.

Wanneer een ontploffing de tunnel van de buitenwereld afsluit, hangt het leven van de overlevenden aan een zijden draadje. Want naast het gevaar van de giftige dampen en brandhaarden dreigt de tunnel ook in te storten. Hun enige hoop berust in handen van Kit Latura (Stallone), voormalig teamleider bij de Medische Interventiedienst. Terwijl de wanden instorten en de tunnel zich met water begint te vullen, riskeert Latura zijn eigen leven om dat van de anderen te redden en te verhinderen dat de ramp escaleert tot een nog grotere katastrofe.

Amy Brenneman schittert naast Stallone in dit zinderende avontuur. Daylight combineert spectaculaire special effects met een naar de keel grijpende intensiteit. Het resultaat is een thriller die u op het puntje van uw stoel zal houden van begin tot eind.
PX5050582950090

Productspecificaties

Acteur
(37)
Amy Brenneman,   Dan Hedaya,   Jay O. Sanders,   Sage Stallone,   Sylvester Stallone,   Viggo Mortensen  
Regisseur
(38)
Rob Cohen  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
01/10/2014
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product