Under Siege Collection

€ 13,99
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

-Under Siege: Het is geen werk. Het is een avontuur! Steven Seagal komt aan boord en maakt een sterke indruk in deze flitsende film van de regisseur van "TheFugitive". Wanneer de USS Missouri entertainers verwelkomt op de laatste reis van het slagschip, vinden de bezoekers dat het tijd is voor een feestje: en het wordt oorlog! Een killer- elitecommando, onder leiding vaneen corrupte CIA- speurder (Tommy Lee Jones) en een overgelopen politieagent (Gary Busey), is erop uit om het nucleair arsenaal van het schip buit maken. Ze overmeesteren de bemanning. Behalve ??n man. "Ik ben maar een kok," is zijn antwoord. Maar dan wel een kok die het recept voor actie kent. Hij is Casey Ryback (Seagal), een ex- Navy Seal en gedecoreerd lid van de gevechtseenheid. Alle hens aan dek, actiefans!

- Under Siege 2: De man die een boot overhoop haalde in Under Siege, zet nu een trein op stelten! Steven Seagal is terug als de voormalige SEAL- agent Casey Ryback in de explosieve kaskraker Under Siege 2: Dark Territory, geregisseerd door Geoff Murphy (The Quiet Earth, Freejack). Een verraderlijk computergenie (Eric Bogosian) heeft de chique passagierstrein Grand Continental gekaapt en omgevormd tot een rijdende basis voor de lancering van een indrukwekkende wapensatelliet. Maar Ryback is de enige passagier die weet te ontkomen. De trein is nu een slagveld, de satelliet is op zijn doelgericht en een aanstormende goederentrein met benzine aan boord stevent recht op de Grand Continental af. Kan Ryback de ramp op tijd voorkomen? Allemaal aan boord!
PX5051888056356

Productspecificaties

Acteur
(37)
Eric Bogosian,   Erika Eleniak,   Everett McGill,   Gary Busey,   Katherine Heigl,   Steven Seagal,   Tommy Lee Jones  
Regisseur
(38)
Andrew Davis,   Geoff Murphy  
Genre
(10)
Movie Fiction Action  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/08/2010
Taal
(39)
Engels,   Frans  
Speelduur
(42)
98
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product