Miss Marple Movie Collection

€ 26,94
Inclusief btw
MOVIE, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

- Murder She Said (1961 - 83 min.): De oude Engelse dame Miss Jane Marple (Margaret Rutherford) ontwaakt tijdens haar treinreis net op tijd om getuige te zijn van een vreselijke wurgmoord op een voorbijrijdende trein. "Moord", roept Miss Marple. "U was aan het dromen", antwoord de politie. Onverschrokken stelt Miss Marple haar eigen onderzoek in, ook al komen daarbij een paar extra lichamen aan het licht!

- Murder at the Gallop (1963 - 78 min.): Na het overlijden van de oude rijke Mr. Enderby komen zijn niet erg getroffen verwanten samen voor zijn testament. Daar stelt Tante Cora de vraag: "Hij werd vermoord, nietwaar?". De familie wimpelt dat af, totdat Cora vermoord wordt. Het familiemotto wordt nu: "wie wordt de volgende?". Aan speurneus Miss Marple de taak om dit mysterie op te lossen.

- Murder Ahoy (1964 - 89 min.): Op een opleidingsschip voor jonge delinquenten leidt iemand de boefjes op tot ?chte dieven in plaats van brave burgers. Deze persoon heeft alles - zelfs moord - voor over om het stil te houden. Dat is uiteraard buiten de sympathieke bejaarde detective Miss Marple gerekend, die maar al te graag uit wil vissen hoe de vork in de steel zit.

- Murder Most Foul (1964 - 87 min.): Margaret Rutherford (Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol in 1963 voor The VIPs) kruipt voor de vierde keer in de huid van de formidabele Miss Marple, die auditie doet bij een toneelgezelschap. Ze is er namelijk van overtuigd dat ??n van haar mede-acteurs de rol van een moordenaar iets te letterlijk neemt.
PX7321932658873

Productspecificaties

Acteur
(37)
Margaret Rutherford  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/05/2005
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
MONO  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Duits,   Hongaars,   Nederlands,   Noors,   Pools,   Portugees,   Roemeens,   Turks,   Zweeds  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product