Steven Seagal collection 2, (DVD)

€ 17,00
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

- Under Siege 2: De man die een boot overhoop haalde in Under Siege, zet nu een trein op stelten! Steven Seagal is terug als de voormalige SEAL-agent Casey Ryback en moet proberen een treinramp te voorkomen.

- On Deadly Ground: In dit regiedebuut van Steven Seagal is hij gespecialiseerd in het bestrijden van branden in oliebronnen. . Zijn zwaarste strijd is echter tegen Michael Jennings (Michael Cane) de verraderlijke directeur van Aegis Oil, die alle milieubeschermingsmaatregelen omzeilt om winst te maken.

- Out for Justice: De in Brooklyn geboren en getogen smeris Gino Felino (Seagal) neemt het in zijn 'wijk' op tegen crimineel uitschot Ritchie, die van de buurt een waar oorlogsgebied heeft gemaakt.

- Hard to Kill: Een corrupte Californische politicus en zijn handlangers hebben Mason Storm, een rechercheur uit Los Angeles, neergeschoten en voor dood achtergelaten. Zeven jaar lang lag Storm in een coma. Eenmaal ontwaakt, heeft hij maar ??n doel voor ogen: wraak!

- Exit Wounds: De goudeerlijke politieman Orin Boyd, wordt enkele dagen nadat hij eigenhandig een leger politieke moordenaars heeft verslagen, ten onrechte gedegradeerd tot verkeersagent. Hij krijgt te maken met corrupte collega's en... iemand wil hem uit de weg ruimen.
PX5051888078365

Productspecificaties

Acteur
(37)
Steven Seagal  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
08/06/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
471
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Arabisch,   Engels,   Frans,   Italiaans,   Nederlands,   Portugees,   Spaans  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product