Steven Seagal Collection 1

€ 17,00
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 6 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

NICO
Het sensationele filmdebuut van Steven Seagal. Waarin hij het als agent Nico Toscani moet opnemen tegen drugsdealers en ex- CIA agenten. En dat zonder penning...

UNDER SIEGE
Wanneer de USS Missouri entertainers verwelkomt op de laatste reis van het slagschip, vinden de bezoekers dat het tijd is voor een feestje: en het wordt oorlog!

FIRE DOWN BELOW
Marshal Jack Taggert van de milieupolitie heeft de taak uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor het vergiftigen van het land. Als de misdadigers hem willen uitschakelen, moet Taggert de zaken op een andere manier aanpakken.

CRITICAL DECISION
Kurt Russell, Steven Seagal, Halle Berry en vele anderen vormen het hero?sche team met een missie: ga aan boord van een gekaapte 747 in volle vlucht, vind en ontmantel een uiterst gevoelige bom en breng de passagiers in veiligheid.

THE GLIMMERMAN
De wanhopige jacht op een seriemoordenaar is net een stuk harder geworden voor de LAPD rechercheurs moordzaken Jack Cole en Jim Campbell. Ze zijn partners geworden...... Terwijl volgens Campbell, Cole verdachte nr. 1 is in hun moordonderzoek!
PX5051888078990

Productspecificaties

Acteur
(37)
Andy Romano,   Brad Hunt,   Gary Busey,   John Leguizamo,   Keenen Ivory Wayans,   Kris Kristofferson,   Kurt Russell,   Nikki Cox,   Pam Grier,   Sharon Stone,   Steven Seagal,   Tommy Lee  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
08/06/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
508
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Arabisch,   Engels,   Frans,   Italiaans,   Nederlands,   Portugees,   Spaans  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product