Donnie Brasco/Public enemies, (DVD)

€ 8,46
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

- Donnie Brasco: FBI-agent Joseph D. Pistone (Johnny Depp) infiltreert als de doorgewinterde juwelenhandelaar Donnie Brasco, in de wrede mafiafamilie van hitman Lefty Ruggiero (Al Pacino). Maar naarmate hun band steeds hechter wordt, komt het leven van Pistone in een neerwaartse spiraal terecht. Alles wat hem dierbaar is, zijn huwelijk, zijn carri?re en zijn leven, komt in gevaar. Donnie Brasco is een film van de gelauwerde regisseur Mike Newell, met spectaculaire bijrollen van Michael Madsen, Bruno Kirby, James Russo en Anne Heche. "DONNIE BRASCO is een eersteklas Mafiathriller!

- Public enemies: Niemand kon Dillinger (Johnny Depp) en zijn bende stuiten. Geen gevangenis was 'Dillinger proof'. Zijn ontwapenende charme en zijn gedurfde ontsnappingen maakten hem geliefd bij vrijwel iedereen. Van zijn vriendin Billie Frechette (Marion Cotillard) tot de gewone Amerikaanse burgers die een hekel hadden aan de banken die hen tot de nek toe in een recessie gebracht hadden. De avonturen van Dillingers bende, met de psychopaat Baby Face Nelson (Stephen Graham) en Alvin Karpis (Giovanni Ribisi), werden door veel mensen gevolgd.
J. Edgar Hoover (Billy Crudup) oprichter van de FBI, riep Dillinger uit tot Public Enemy Number One en liet de jacht leiden door Purvis (Christian Bale) , de opvallende "Clark Gable van de FBI''. Maar Dillinger en zijn bende zijn de mannen van Purvis steeds de baas tijdens wilde achtervolgingen en schietpartijen. Purvis liet ten einde raad een stel ex-sheriffs uit het Wilde Westen komen, die hij omdoopte tot agenten. Bovendien zorgde hij er op geraffineerde wijze voor dat enkele mensen verraad pleegden, zoals de beruchte "Lady in Red'' en misdaadbaas Frank Nitti (Bill Camp) uit Chicago, waardoor Dillinger steeds meer in het nauw gedreven werd...
PX8712609602265

Productspecificaties

Acteur
(37)
Al Pacino,   Christian Bale,   Johnny Depp,   Marion Cotillard,   Michael Madsen,   Stephen Dorff  
Genre
(10)
Movie Fiction Thriller  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/08/2014
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
276
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Engels,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product