Perfect ending, (DVD)

€ 9,35
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Rebecca is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist, stellen ze haar voor aan Paris. Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl.

Rebecca ontsnapt aan haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfecte einde niet wat je ervan verwacht.

Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.
PX8717249481317

Productspecificaties

Acteur
(37)
Barbara Niven,   Imelda Corcoran,   Jessica Clark,   John Heard,   Kerry Knuppe,   Morgan Fairchild  
Regisseur
(38)
Nicole Conn  
Genre
(10)
Movie Fiction Romantiek  
Label
(14)
CINEMIEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
21/03/2013
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
110
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product