Nights in Rodanthe, (Blu-Ray)

€ 9,71
Inclusief btw
MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

De chemie tussen de hoofdrolspelers uit Unfaithful laait opnieuw op in dit prachtige relaas vol ontboezemingen gebaseerd op een bestseller van Nicholas Sparks (The Notebook, Message in a Bottle). Richard Gere is Paul, een chirurg die lang geleden zijn gezin onbewust inruilde voor zijn carriÃ?re. Diane Lane is in de rol van Adrienne een toegewijde moeder die probeert haar leven weer op te pakken nadat haar echtgenoot voor een ander koos en worstelt met zijn wens om toch samen verder te gaan. In een afgelegen vakantiehuis aan het strand zijn Paul en Adrienne elk voor zich van plan om de dingen nog eens serieus op een rijtje te zetten. Maar een naderende storm dwingt hen om steun te zoeken bij elkaar en dat vormt het decor voor een zinderende romance.
PX5051888030240

Productspecificaties

Acteur
(37)
Becky Ann Baker,   Christopher Meloni,   Diane Lane,   Richard Gere,   Scott Glenn,   Viola Davis  
Regisseur
(38)
George C. Wolfe  
Genre
(10)
Movie Fiction Romantiek  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
17/07/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Duits,   Engels,   Fins,   Italiaans,   Koreaans,   Nederlands,   Noors,   Portugees,   Spaans|||taalondertitel  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
A time for love: interview met de schrijver
Nieuw product