Shun Li and the poet, (DVD)

€ 9,35
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Shun Li is een jonge Chinese vrouw die via mensensmokkelaars in Rome terecht is gekomen. Ze moet keihard werken in een naaiatelier om de schuld af te betalen die ze voor haar reis heeft gemaakt. Als ze haar best doet, zo is haar beloofd, mag ze haar zoontje laten overkomen, dat ze heeft achtergelaten bij haar ouders. Op een dag besluiten haar bazen dat ze naar Chioggia moet verhuizen, een eilandje in de buurt van Venetië. Daar hebben Chinezen een bar overgenomen; Shun Li moet hier als serveerster werken.

De client�le van de bar bestaat vooral uit vissers, ruwe types die niet allemaal even aardig zijn tegen Shun li die nauwelijks Italiaans spreekt. Maar één van hen, Bepi, vat sympathie voor haar op, misschien wel omdat hijzelf ook een buitenlander is. ‘De dichter’ wordt hij genoemd, want hij houdt van poëzie, een liefde die hij deelt met Shun Li. De gemeenschap reageert echter zeer afwijzend op deze vriendschap.

Io sono Li werd bekroond met meerdere awards op het Filmfestival van Venetië en de Lux-prijs van het Europese Parlement.
PX8717249481867

Productspecificaties

Acteur
(37)
Giordano Bacci,   Giuseppe Battiston,   Marco Paolini,   Rade Serbedzija,   Roberto Citran,   Tao Zhao  
Regisseur
(38)
Andrea Segre  
Genre
(10)
Movie Fiction Romantiek  
Label
(14)
HOMESCREEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/11/2013
Taal
(39)
Italiaans  
Speelduur
(42)
98
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product