Paris je t'aime, (DVD)

€ 6,15
Inclusief btw
(DVD), MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

In vijf minuten het verhaal vertellen van een romantische ontmoeting in één van de wijken van Parijs. Dat is de uitdaging die zo’n twintig regisseurs uit de hele wereld zijn aangegaan. Het resultaat is een collectief werk over de liefde, het moderne Parijs gezien door de ogen van internationaal vermaarde regisseurs.

Om hun verschillende werken uit te denken, hebben de meestal buitenlandse regisseurs zich gebaseerd op de werkelijkheid van de stad zonder hun liefdevolle blik te vergeten. Hun nieuwsgierigheid bracht hen in de hoekjes van de stad die de Fransen zelf nooit zouden durven verkennen. Ze leveren een film af vol liefde waarin men steeds het hart hoort kloppen. Door de verschillende wijken, voorbijgaande liefdesverhalen, achter een sluier, nagebootst, leeggezogen, toegetakeld of onthuld??? Teder. Hevig. Passievol.
PX8716777924259

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bob Hoskins,   Elijah Wood,   Gena Rowlands,   Gerard Depardieu,   Maggie Gyllenhaal,   Natalie Portman,   Nick Nolte,   Sergio Castellitto,   Steve Buscemi,   Willem Dafoe  
Genre
(10)
Movie Fiction Romantiek  
Label
(14)
QUALITY FILM COLLECTION  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/10/2013
Taal
(39)
Frans  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product