Fabian oder der Gang vor die Hunde

€ 17,99
Inclusief btw
Kästner, Erich, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Brelijn 1931. Overdag werkt moralist Jakob Fabian op de reclameafdeling van een sigarettenmerk. s'Nachts struint hij samen met zijn rijke vriend Ladube, het Berlijnse nachtleven af om de realiteit te ontvluchten. Fabian maakt kennis met de zelfverzekerde actrice in spe Cornelia en wordt halsoverkop verliefd op haar. Voor even lukt het hem om iets positiever in het leven te staan. Helaas is dit van korte duur. Hij ontvangt een harde klap van de werkelijkheid; hij wordt ontslagen. Het is niet alleen zijn leven dat aan een zijden draadje hangt. Iedereen moet leren overleven in de verslechterende omstandigheden van Berlijn. Als Fabian zijn hoofd boven water moet kunnen houden, dan moet hij leren zwemmen.
Fabian oder der Gang vor die Hunde is de verfilming van Erich Kastner's gelijknamige roman uit 1931. Tom Schilling (Werk ohne Autor, A Coffe in Berling) vertolkt de rol van Fabian, Albrecht Schuch (System Crasher) speelt Ladube en Saskia Rosendahl (Relativity, Werk ohne Autor) is te zien als Cornelia.
PX8717249484691

Productspecificaties

Acteur
(37)
Albrecht Schuch,   Saskia Rosendahl,   Tom Schilling  
Regisseur
(38)
Dominik Graf  
Genre
(10)
Movie Fiction Romantiek  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
07/12/2022
Taal
(39)
Duits  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product