Pacific, (DVD)

€ 44,54
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 44 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 44 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,20.

Van uitvoerende producenten Tom Hanks, Steven Spielberg en Gary Goetzman komt nu The Pacific. Een miniserie die het waargebeurde verhaal vertelt van drie Amerikaanse mariniers - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) en John Basilone (Jon Seda) - tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog in de Pacific. We volgen deze mannen en hun collega's vanaf hun eerste gevecht tegen de Japanners op Guadalcanal, door het regenwoud van Kaap Gloucester en de vestingen van Peleliu, het bloederige zand van Iwo Jima, de verschrikkingen van Okinawa en uiteindelijk tot aan de langverwachte, maar ongemakkelijke terugkeer na de overgave van Japan. De miniserie is gebaseerd op de boeken Helmet for my Pillow van Robert Leckie en With the Old Breed van Eugene B. Sledge, met aanvullend materiaal uit Red, Blood, Black Sand van Chuck Tatum en China Marine van Eugene B. Sledge, plus door de regisseurs zelf afgenomen interviews.
PX5051888210161

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ashton Holmes,   Ben Chisholm,   James Badge Dale,   Jon Seda,   Joseph Mazzello,   Josh Helman  
Regisseur
(38)
Jeremy Podeswa  
Genre
(10)
Movie Fiction War  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
10/11/2010
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
520
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Engels,   Frans,   Hebreeuws,   Nederlands,   Noors,   Pools,   Portugees,   Roemeens,   Sloveens|||taalonderti  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Anatomy of The Pacific war
Nieuw product