Enclave, (DVD)

€ 6,15
Inclusief btw
(DVD), MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

- Afl. 1: Halszaak: Ibro (RAMSEY NASR), tolk bij het Joegoslavi? Tribunaal, werkte tijdens de val van Srebrenica voor Dutchbat, waar hij getuige was van de deportatie van zijn familie. In de jaren na dit drama heeft hij een nieuw leven in Nederland op weten te bouwen met Dutchbatter Sandra (NIENKE R?MER) die een kind van hem verwacht. Dan wordt hij op een dag op het Joegoslavi? Tribunaal geconfronteerd met Darko Bokan (FRANK LAMMERS), een aangeklaagde sergeant die volgens Ibro de dood van zijn familie op zijn geweten heeft. Darko wordt echter wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken. Ibro begaat een wanhoopsdaad... hij gijzelt Darko in het gebouw van het Tribunaal.

- Afl. 2: Het verhoorhuis: Ibro probeert Bokan tot een bekentenis te dwingen. Bokan weigert, maar wordt wel opnieuw geconfronteerd met de ware toedracht van de door hem begane gruwelijkheden. In dezelfde bunker van waaruit de Nederlandse regering ooit geprobeerd heeft de val van de enclave te voorkomen, komt een crisisteam bijeen. E?n van de leden is de destijds verantwoordelijke Minister van Defensie George Terhoef (JOHAN LEYSEN). Dan verzoekt Ibro om Bokan in te ruilen voor Terhoef.

- Afl. 3: In de grond: Vier jaar later reist ex-minister Terhoef, als lid van een Eurodelegatie die toeziet op de wederopbouw van Bosni?, samen met zijn vrouw Ilse (REN?E SOUTENDIJK) en dochter Tara (SANNE VAN KAMPEN) naar Srebrenica. De trip loopt uit op een nachtmerrie. Als dochter Tara op een dag verdwenen is, moet Terhoef dezelfde kwellende onzekerheid ondergaan als de duizenden slachtoffers van de oorlog.
PX8716777055649

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ellen de Man Lapitdoth,   Filip Bolluyt,   Frank Lammers,   Goran Grgic,   Jacob Derwig,   Johan Leysen,   Ljubomir Kerekes,   Nienke Römer,   Petra Laseur,   Ramsey Nasr,   Renée Soutendijk  
Regisseur
(38)
Willem van de Sande Bakhuyzen  
Genre
(10)
Movie Fiction War  
Label
(14)
QUALITY FILM COLLECTION  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/10/2013
Taal
(39)
Engels,   Nederlands  
Speelduur
(42)
150
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Making of, Audiocommentaar van schrijvers en regisseur
Nieuw product