BRUCE LEE DVD BOX

€ 14,39
Inclusief btw
DVD, MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

-The Real Bruce Lee: Als je al zijn films hebt gezien en onder de indruk bent van Bruce Lee 's moves, dan is dit de kans om te zien hoe het allemaal begon. Deze
documentaire bevat beelden van de allereerste film waarin deze ster samen met zijn vader speelt. Geniet van de zeldzame beelden uit bijna onvindbare Chinese archieven en beleef het echte verhaal hoe de legende van Bruce Siu-Lung Lee ontstond.

-Fists of Bruce Lee: Undercover agent Lee Min-Chin (Bruce Lee) heeft een gewaagd plan om te infiltreren in een grote misdaad organisatie om deze uit te schakelen. Hij doet zich voor als elektricien en ziet zo kans om videocamera's te installeren in het huis van de bendeleider. Met de op deze wijze verkregen insiders kennis moet een waterdicht plan gemaakt kunnen worden. De schurk blijkt echter een heel leuke dochter te hebben en daar wordt Lee verliefd op, dat maakt het wel heel moeilijk om zijn plicht te doen...

-Bruce Lee's Greatest Revenge: Een klassiek eerbetoon aan een legendarische Kung-Fu master. De snelle flitsende aktie en de dodelijke vuist gevechten verslappen geen moment. Als alle kaarten op de tafel liggen zal de Dragon Master overwinnen.
PX8717377005003

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bruce Lee  
Genre
(10)
Movie Fiction Martial Arts  
Label
(14)
ARTSH  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/03/2009
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
279
Geluidsformaat
(15)
MONO  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product