Jet Li collection - Fist of legend, (DVD)

€ 7,19
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Jet Li treedt in de voetsporen van grootheid Bruce Lee in deze nieuwe verfilming van de klassieker "Fist of Fury". Actie-director Yuen Woo-Ping, bekend van "Kill Bill" en "Tiger & Dragon", slaagt er spelenderwijs in om de gevechtssc??nes en gevechtstechnieken zo te regisseren dat ze de vergelijking met het origineel glansrijk doorstaan. Door zijn ongelooflijke acrobatiek en gevechtstechnieken bewijst Jet Li maar weer eens dat hij een van de beste actie acteurs ter wereld is.

Als de Chinese student en Kungfu specialist Chen-Zhen tijdens zijn studie in Japan hoort dat zijn meester en adoptievader in Shanghai is vermoord, reist hij terug naar zijn inmiddels door de Japanners bezette vaderland om wraak te nemen op de moordenaars. Al snel wordt duidelijk dat de moord onderdeel is van een grote samenzwering. Bovendien blijkt dat ook leden van zijn eigen Kungfu school en familie in het complot zitten.
PX4013549474542

Productspecificaties

Acteur
(37)
Billy Chow,   Jet Li,   Paul Chun,   Shinobu Nakayama,   Siu-hou Chin,   Yasuaki Kurata  
Regisseur
(38)
Gordon Chan  
Reeks
(56)
Amasia
Genre
(10)
Movie Fiction Martial Arts  
Label
(14)
AMAZIA  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/04/2011
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
99
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product