Karate kid 1&2, (Blu-Ray)

€ 15,29
Inclusief btw
MOVIE, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

- The karate kid: Daniel (Ralph Macchio) verhuist samen met zijn moeder naar Californië, waar hij verliefd wordt op een meisje. Wanneer zij door een lokale jeugdbende wordt bedreigd, komt Daniel voor haar op. Daardoor krijgt ook Daniel te maken met de jeugdbende en een verbitterende woede maakt zich van hem meester. Hij vraagt Mr. Miyagi, een oude meester in Oosterse vechtsporten, om hem karatelessen te geven. Deze stemt toe onder de stelregel dat karate een verdedigingssport is en geen aanvalssport. Daniel blijkt over een ongekend talent te beschikken en schrijft zich in voor een kampioenschap waar hij de kans krijgt zijn vijanden eindelijk uit te schakelen.

- The karate kid 2: Samen met Daniel gaat Mr. Miyagi na 45 jaar voor het eerst naar huis in Okinawa. Daar ontmoet hij Yukie, de vrouw die hij achterliet toen hij naar Amerika emigreerde. Maar als Daniel verliefd wordt op haar nichtje Kumiko wordt het geluk van beide stellen wreed verstoord door Sato, de man waar Yukie mee moest trouwen en zijn gemene neefje Chozen, die een hekel aan Daniel heeft. Om hun familie – eer te redden, dagen zij Miyagi en Daniel uit voor een duel op leven en dood.
PX8712609665277

Productspecificaties

Acteur
(37)
Martin Kove,   Pat Morita,   Ralph Macchio  
Regisseur
(38)
John G. Avildsen  
Genre
(10)
Movie Fiction Martial Arts  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
05/11/2012
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
240
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Geluidsformaat
(15)
DTS  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Audiocommentaar
Nieuw product