Huisvrouwen bestaan niet 2 , (DVD)

€ 9,87
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Na het succes van Huisvrouwen Bestaan Niet worstelen onze drie vrouwen nu ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, hun verwachtingen en de chaos. Gijsje (Eva van de Wijdeven) wordt met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen, zoals zakenman van het jaar worden én tussendoor ook nog een beetje verplicht te ontspannen. Marjolein (Jelka van Houten) wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes (Loes Luca) raakt helemaal in de ban van life coach Bernd en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de dochters totaal niet op te wachten. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is een komische film over echte vrouwen die zoeken naar antwoorden op nieuwe, maar herkenbare, levensvragen.
PX8713045250164

Productspecificaties

Acteur
(37)
Eva van de Wijdeven,   Fred van Leer,   Jelka van Houten,   Jim Bakkum,   Kay Greidanus,   Leo Alkemade,   Leopold Witte,   Loes Luca  
Regisseur
(38)
Aniëlle Webster  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
ENTERTAINMENT ONE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/04/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product