ROXANE

€ 10,13
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Raymond is de gelukkige eigenaar van een biologische kippenboerderij in Bretagne die nét dat beetje extra voor zijn kippen doet. Elke ochtend leest hij de kippen voor, liefst uit zijn favoriete toneelstuk Cyrano, altijd geflankeerd door Roxane, de vedette onder zijn kippen. Wanneer de lokale coöperatie haar grootste klant dreigt te verliezen moet Raymond in actie komen om zijn bedrijf te kunnen behouden. Maar in plaats van met zijn collega’s te protesteren gooit hij het over een andere boeg: hij gaat proberen om via youtubefilmpjes de aandacht van het grote publiek te trekken. Een geestige video met zijn kippen maken is één ding, viral gaan heeft heel wat meer voeten in de aarde.

Roxane is een komische Franse feelgoodfilm over een bevlogen boer die samen met zijn favoriete hen een ode brengt aan de Franse toneelgeschiedenis en het boerenleven.
PX8711983970434

Productspecificaties

Acteur
(37)
Guillaume de Tonquédec,   Kate Duchêne,   Léa Drucker,   Liliane RovÃ?re,   Lionel Abelanski,   Roxane  
Regisseur
(38)
Mélanie Auffret  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
18/02/2020
Taal
(39)
Frans  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product