Louis de Funès - Collection 4, (DVD)

€ 36,79
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 36 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 36 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,80.

- Les Avontures de Rabbi Jacob: Onderweg naar de bruiloft van zijn dochter raakt zakenman Victor Pivert betrokken bij de ontvoering van een Arabier door een Arabische bende. Hij zet de achtervolging in en ze vallen allemaal in een vat Arabische gom. Pivert en de gevangene vermommen zich als orthodoxe Joden, maar dan worden ze aangezien voor Rabbi Jacob en zijn vriend, op weg naar een Bar Mitzvah. Zowel de politie als de Arabieren zitten hen op de hielen. De gevangene blijkt echter de president van zijn land te zijn.

- Frou Frou: Parijs, 1912. de jonge vrouw Antoinette Dubois (Frou-Frou) lanceert zich als zangeres. Het succes komt niet snel maar het gevoelensleven van Frou-Frou is het meest chaotisch van alle zangeressen uit heel de wereld.

- Les Joueurs: Een hotelkamer in het oude Rusland van Gogol met daarin Ikharev, speler �.van beroep. In het hoofd van deze oplichter, één gedachte: slachtoffers vinden�

- Les Intrigantes: Paul Rémi, directeur van een bekend theater, wordt er door zijn secretaris – generaal Andrieux, van beschuldigt zijn vennoot Bazine van een 12 meter hoge brug boven de scene te hebben geduwd. Op advies van zijn vrouw Mona, verbergt hij zich in een psychiatrisch ziekenhuis.
PX5412012158337

Productspecificaties

Acteur
(37)
Louis De FunÃ?s  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
EIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/10/2011
Taal
(39)
Frans  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
365
Geluidsformaat
(15)
MONO  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product