Codependent lesbian space alien seeks same, (DVD)

€ 9,35
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

CODEPENDENT LESBIAN SPACE ALIEN SEEKS SAME volgt het avontuur van 3 buitenaardse wezens van de planeet Zots, die naar de aarde worden gezonden om hun romantische emoties kwijt te raken. Deze gevoelens worden gezien als giftig voor de dampkring van hun planeet.

Ze moeten naar de aarde om hun harten te laten breken, waar liefdesverdriet normaal is. Twee van de aliens, Zylar (promiscue en onbeschaamd) en Barr (afhankelijk en onhandig) worden hopeloos verliefd op elkaar. Zoinx, de derde alien, komt Jane tegen, een vrouw die een rustig leven leidt en in een boekwinkel werkt. Jane wordt enorm verliefd en heeft totaal niet door dat Zoinx een alien is, dit ondanks haar kale hoofd en monotone stem. De gevoelens tussen Zoinx en Jane zijn wederzijds�

CODEPENDENT LESBIAN SPACE ALIEN SEEKS SAME is een originele mix van romantische komedie en science-fiction vol met (buiten)aardse humor, liefde en een geweldige soundtrack!
PX8717249481157

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alex Karpovsky,   Cynthia Kaplan,   Dennis Davis,   Jackie Monahan,   Lisa Haas,   Susan Ziegler  
Regisseur
(38)
Madeleine Olnek  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
CINEMIEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
21/03/2013
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
76
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product